Kuntosarja

Tule testaamaan kuntosi SM-Duathlon -kilpailun ohessa järjestettävään kuntosarjaan! Osallistuaksesi tarvitset juoksukengät, polkupyörän sekä kypärän. Osallistua voit minkälaisella polkupyörällä tahansa, kunhan pyörän voimantuotto tulee vain kuljettajan lihaksista.

Kilpailumatkat ovat 5km juoksua, 20km pyöräilyä ja 2,5km juoksua. Kilpailusuoritus kestää tyypillisesti tunnista kahteen tuntiin. Pyöräreitti on suljettu liikenteeltä ja näin ollen turvallinen. Reitti on myös melko tasainen mutta reippaasti ajettuna koettelee sopivasti.

Tule haastamaan itsesi ja kutsu mukaan ystäväsi, perheesi tai työporukkasi! Kuntosarjaan ovat kaikki tervetulleita! Osallistujat saavat tapahtumasta muistoksi osallistujamitalin.

Kuntosarja: 
5 km juoksu + 20 km pyörä (peesikielto *) + 2,5 km juoksu

Ryhmäilmoittautuminen kuntosarjaan (esim. työnantaja): ota yhteyttä tapahtuman tiedottajaan kaski.jaakko@gmail.com - järjestämme sujuvasti työnantajan tuen osallistumiselle haluamallanne osuudella.


* Peesikielto tarkoittaa kilpailumuotoa, jossa letkassa ajettaessa edellä menevään pyöräilijään tulee jättää väliä vähintään 10 m (edellä menevän eturenkaasta takana tulevan eturenkaaseen), jotta ei saa hyödynnettyä toisen kilpailijan tekemää työtä tuulta tai ilmanvastusta vastaan. Vaihtoehto peesivälin pitämiselle on ohittaa edellä menevä pyöräilijä jolloin vastuu peesivälin pitämisestä jää hänelle. Juoksuosuudella ei ole peesikieltoa.