Tiedote seuralaisille valmennustoiminnan kehittämisestä

9.6.2022

Jyväskyläläinen Stamina Triathlon Club ry on nimittänyt seuran vastuuvalmentajaksi Mira Leskisen. Tavoitteena on yhtenäistää ja kehittää seuran harraste- ja kilparyhmätoimintaa.

"Harjoittelun näkökulmasta seura pystyy nyt tarjoamaan niin harrastajille kuin tavoitteellisille triathlonisteille hyvin jäsennellyn kokonaispaketin, sillä sama valmentaja on vastuussa viikon kaikista harjoituksista" -kertoo Stamina Triathlon Clubin puheenjohtaja Risto Salmijärvi.

"Lisäksi Mira tarjoaa myös seuralaisille henkilökohtaisia valmennuspalveluita, jotka saa hyvin sopimaan seuran viikkorytmiin" jatkaa Salmijärvi.

"Erinomainen mahdollisuus. Miralla on hyvä verkosto Suomessa, joten tämä palvelee myös seuran juniori- ja nuorisotoiminnan tavoitteita.
Olisipa hienoa, jos saisimme muodostettua Suomeen alueellisia nuorten pienryhmiä, jotka voisivat esimerkiksi leireillä yhdessä", pohtii Jari Järvinen.

"Innolla odotan uuden kauden alkua ja uusia kohtaamisia Staminalaisten kanssa. Uskon yhteisön voimaan, joten tavoitteenani on tuoda seuralle hyvää uutta energiaa,
selkeämpää valmennusta ja hyvää yhteishenkeä", kertoo Mira Leskinen

Seuran tavoitteena on vankistaa asemaansa tulevina vuosina Suomen parhaiden triathlonseurojen joukossa. Lasten ja nuorten vastuuvalmentajana jatkaa Jari Järvinen.

StaminaTC kiittää Sprittitallia, JKU:ta ja HuJuTrainingTeam:a vuosia jatkuneesta yhteistyöstä, ja toivomme sekä uskomme yhteistyön jatkuvan myös jatkossa

Miran terveiset Staminalaisille:

Moi, Olen Mira Leskinen

Olen liikunta- alan yrittäjä ja triathlonisti. Valmistuin Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi, suuntautumisena valmennus. Jo opintojen ohessa toimin yrittäjänä tekemällä henkilökohtaisia valmennusohjelmia ja ryhmäohjauksia. Nuorempana harrastin pitkään kilpauintia, mikä kasvatti minua niin ihmisenä kuin urheilijanakin. Uinnin kautta olen oppinut sisukkuutta, sitoutumista ja tavoitteellisuutta. Sen myötä uinti on edelleen lähellä sydäntä ja lajeista tutuin. Uinnin kautta hurahdin täysin triathloniin, eikä loppua näy.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä, iloinen, positiivinen ja kannustava. Tavoitteena valmentajana minulla on viedä kuntoilijoita ja urheilijoita kohti heidän omia tavoitteitaan ja unelmiaan. Nautin valmentamisesta. Mielestäni valmentaminen on hyvin pitkälle ihmissuhdetyötä. Vuorovaikutus on kaiken a ja o! Asiakaskuntani on laaja ja monipuolinen. Olen valmentanut yritysten johtajia, opiskelijoita ja lapsia. Intohimona ja mukavana haasteena onkin saada valmennettavalle harjoittelusta mahdollisimman kivaa ja kehittävää huomioiden muun elämä ja sen tuomat asiat.

Koen, että olemalla itse valmennettavan roolissa saan uusia kokemuksia ja oppeja omaan valmentajan ja ohjaajan rooliin. Jokainen kohtaaminen on iso oppi.